Mette Eg Olesen den 17-12-2014
    Vigtig nyt fra tandplejen
    Se vedhæftede information, som er gældende fra 1. januar 2015.
    Flemming Jørgen Libner den 03-12-2014
    I den oprindelig ferieplan er sidste skoledag mandag d. 22. december.

Efter moden overvejelse og drøftelse er det blevet besluttet, at sidste skoledag inden juleferien bliver fredag d. 19. december.

Dagen vil følge skemaets møde- og sluttid kl. 07.50 - 13.50, og program for dagen vil blive udsendt snarest muligt.

Elever i 0. - 3. klasse, der er tilmeldt SFO kan være i SFO hele dagen mandag d. 22/12, giv venligst SFO-en besked, hvis jeres barn IKKE kommer i SFO denne dag.

Elever i 0.-3. klasse der ikke er tilmeldt SFO, og hvor der vil opstå et pasningsproblem pga. den ændrede ferieplan, kan blive passet i SFO-en kl. 07.50 - 11.00 (svarende til mandagens mødetid i skolen). Hvis der er behov for dette, skal I henvende jer til skolens kontor senest fredag d. 12/12, så vi kan udarbejde en liste til SFO-personalet.

Ingen aktuelle nyheder